06 15 88 46 23

Ellen van Dam

Zangeres & keyboard

Niet iedereen spreekt dezelfde taal, maar iedereen verstaat muziek

Over Ellen

Ellen komt – net als Ton – uit Middenmeer. Zij is zangeres en speelt keyboard. Ellen is een zangeres met een perfecte pitch en een heerlijk gevoel voor close harmony. Houdt van kleine en intieme nummers en gaat net zo makkelijk helemaal los als ze lekker mag rocken. Speelt bij een aantal songs mooie solo’s op haar keyboard.

Muziek betekent voor mij

Muziek betekent voor mij, ontroering, vreugde, kippenvel. Als ik een klein beetje daarvan door kan geven aan een ander heb ik bereikt met wat muziek mij geeft

Met passie muziek maken

Volg ons van dag tot dag

Op onze Facebook-pagina houden wij je op de hoogte van geplande optredens, activiteiten, het laatste nieuws en andere informatie.