06 15 88 46 23

Nico Zwaneveld

Techniek

Voeg stemmen, instrumenten, kabels en knoppen bij elkaar en je hebt passie

Over Nico

Nico Zwaneveld komt uit Zuid-Scharwoude. Hij houdt zich vol overgave bezig met de techniek voor de band. Mixed de stemmen en de instrumenten.

Daarnaast houdt hij het volume op een vriendelijk niveau zodat iedereen kan genieten van een prachtig palet van muzikale kleuren.

Muziek betekent voor mij

Muziek is een universele taal vol emotie en passie. Het is een vorm van vrijheid die ieder op zijn of haar manier mag beleven. Ik weet dat de lange weg van elke artiest naar een optreden vol ligt met momenten van bloed, zweet en tranen… vallen en opstaan, fijn slijpen en opnieuw proberen. En uiteindelijk hoopt een artiest dat de muziek net zo bij het publiek binnenkomt als hij of zij het heeft bedoeld.

De techniek is een belangrijke schakel in de uiteindelijke beleving en tegelijkertijd een grote verantwoordelijkheid. De techniek geeft mij ook een bijzondere connectie met een artiest. Ik mag immers op elk moment heel gericht luisteren naar elke stem, elk instrument en getuige zijn van stukjes emotie en passie die slechts een enkeling kan horen. Het is bijna intiem, want ik hoor de emotie, de kracht, maar ook elke twijfel en kleine onzuiverheid. Op deze manier komt de muziek en de artiest zo dicht bij dat ik nog meer gemotiveerd wordt om de muziek optimaal te laten klinken in de zaal. Een delicate balans van klanken die aan elke luisteraar de ruimte biedt zelf te bepalen waar de muziek hem of haar naartoe leidt. Als ik zie dat de artiesten en het publiek genieten van een optreden, dan is voor mij de missie geslaagd

Met passie muziek maken

Volg ons van dag tot dag

Op onze Facebook-pagina houden wij je op de hoogte van geplande optredens, activiteiten, het laatste nieuws en andere informatie.